Spoštovani starši!

Med letošnjimi poletnimi počitnicami, natančneje od 19. 8. 2019 do 30. 8. 2019, bomo na OŠ Orehek šoli gostili že 6. angleški tabor English Camp, v sodelovanju z  jezikovno šolo The English Experience, School of English iz Norwicha v Angliji. To je angleška jezikovna šola, ki organizira tečaje angleščine tako v Veliki Britaniji kot v drugih evropskih državah. Tečaj bo trajal 10  delovnih dni in je namenjen poglabljanju govorne usposobljenosti otrok in mladine v starosti od 6 do 15 let.

Tečaj bodo vodili njihovi usposobljeni učitelji, torej naravni govorci angleščine. Učenci bodo na zabaven in sproščen način deležni 100% jezikovne kopeli v angleščini. Preizkusili se bodo v umetnostnih, športnih, dramskih aktivnostih in angleških igrah.

Tečajniki bodo razvrščeni glede na starost v majhne skupine, največ 15 učencev. Namen tečaja ni poglabljanje znanja slovnice (to je domena šolskega pouka), pač pa govora in jezikovne usposobljenosti.

Cena 14-dnevnega tečaja za enega otroka je 335 €. Če se v tečaj vključita dva otroka iz iste družine, se cena zniža in se za drugega otroka plača le 280 €, za tretjega 255 € in za četrtega 235 €.

Učitelji, ki vodijo tečaj, v času le-tega živijo pri gostujočih družinah (lahko ste to vi, ki ste svojega otroka poslali na tečaj). Če se odločite, da boste učitelja gostili (14 nočitev), dobite za to plačilo v višini 340 €. Prednost tega je, da vaš otrok potem poleg tečaja uporablja angleščino tudi doma, skratka 24 ur na dan, vadite pa tudi vi sami.

Podrobnejša predstavitev tečaja bo v četrtek,  4. aprila, ob 16. uri,  v učilnici angleščine 2, v prvem nadstropju.

Dodatne informacije si lahko tudi sami preberete na naslednjih povezavah:

https://www.englishexperiencecamps.com/

https://www.osorehek.si/cetrti-english-camp-na-os-orehek-kranj/

Prosimo za povratno informacijo na zgornji e-naslov, če se boste sestanka udeležili, oz. za vse dodatne informacije.

Mojca Štraus Zulu, koordinatorka angleškega tabora (mojca.zulu@osorehek.si)