Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 10. 12. 2015, je na Gimnaziji Franceta Prešerna Kranj potekala slavnostna podelitev priznanj MEPI za udeležence, ki so v zadnjem letu uspešno opravili vse zahteve programa MEPI na bronasti oz. srebrni stopnji. Večletna praksa je, da kranjske MEPI šole skupaj organiziramo podelitev priznanj na lokalni ravni. Letos je bila štafeta organizatorja podelitve v rokah koordinatorke Romane Čemažar in Gimnazije Franceta Prešerna. Organizatorji so se odlično izkazali, saj smo udeleženci resnično uživali na slanostnem večeru. Poleg dijakov Gimnazije Franceta Prešerna so priznanja prejeli tudi učenci Osnovne šole Orehek Kranj, Šolskega centera Kranj, Gimnazije Kranj in letos prvič tudi učenci OŠ Matija Valjavca Preddvor. Skupaj je bilo podeljenih 42 bronastih in 23 srebrnih priznanj!

Bronasta priznanja so prejeli lanskoletni učenci naše šole: Ema Ažbe, Urša Fojkar Antolič, Ana Gorjanc, Nejc Kovačič, Lovro Krišelj, Maša Papler, Maša Pintar, Tadej Rajgelj, Kaja Tavčar in Kristjan Živalič.

Prav tako sta bronasti priznanji prejeli tudi bivši učenki naše šole Manca Bukovec in Kaja Kurent, ki sta program MEPI obiskovali na Gimnaziji Kranj.
Med dobitniki priznanj pa so še trije bivši učenci naše šole, ki so prejeli že srebrno MEPI priznanje. Andraž Kadivec in Matej  Marondini sta dijaka Šolskega centera Kranj, Jerca Rogelj pa obiskuje Gimnazijo Kranj.

Vsem dobitnikom priznanj iskreno čestitamo mentorji Mednarodnega programa za mlade MEPI na Osnovni šoli Orehek Kranj

Primož Umek

 

Dostopnost