Skoči na glavno vsebino

Veveriček gre v šolo

Vodja projekta: Tatjana Štular

V tem šolskem letu bomo projekt izvajali že sedemindvajseto leto. Glavni cilji projekta so spoznavanje, razumevanje in spoštovanje drugačnosti med nami. V projektu bodo sodelovali vsi učenci, učitelji in strokovni delavci naše šole pa tudi otroci vrtca. Pridružili se nam bodo vsi starši in celoten okoliš šole. V mesecu septembru in spomladanskih mesecih bomo nekaj časa namenili prav spoznavanju drugačnosti med nami, saj bodo učne in vzgojne vsebine vpletene v pouk in ostale dejavnosti. V začetku oktobra bomo izvedli štirinajsti humanitarni Čopkov tek, pri katerem nam bodo pomagali prostovoljni gasilci z Brega in druge humanitarne organizacije, ki pomagajo osebam s posebnimi potrebami. Sodelovali bomo s CUDV Radovljica , LIONS klubom Kranj in Zvezo Sonček.

Veselimo se gostov, ki nas odo v tem letu obiskali na teku in v šoli, saj s svojimi posebnimi potrebami kažejo, da je v življenju vse mogoče. Z voljo in trdim delom nam bodo zgled za premagovanje težav.

Letošnji Čopkov tek bodo vodili: Eva Drinovec, Aleš Bašar, Andreja Ajdovec, Matjaž Pavlič in Tatjana Štular.

 

 

PRISPEVKI:

14. humanitarni Čopkov tek

V sredo, 9. 10. 2019, se je odvil že 14. Čopkov tek.  Drakslerjevo kmetijo oziroma travnik in gozdiček so ponovno napolnili zavzeti tekači, ki so z dobrodelnim tekom opozarjali na to, da je drugačnost med ljudmi treba spoštovati in sprejemati. S prispevkom enega evra...

Dostopnost