Skoči na glavno vsebino

V Kongresnem centru na Brdu pri Kranju je bila v soboto, 5. decembra 2015, slavnostna podelitev zlatih priznanj v Programu MEPI. Podelitev sta gostila predsednik Republike Borut Pahor in ministrica za izobraževanje, znanost in šport dr. Maja Makovec Brenčič. Z direktorico programa Andrejo Anžur Černič sta kar  97 udeležencem programa MEPI podelila zlata priznanja.

Slavnostni dogodek se je pričel ob 9.30 z Zlatim zajtrkom, ki je bil namenjen prejemnikom zlatih priznanj in je potekal pod okriljem Društva GAHA Slovenija – Društvo prejemnikov zlatega priznanja MEPI. Sledila je predstavitev “7 vidikov MEPI ” skozi sedem različnih deležnikov programa MEPI. Ob 12. uri pa je napočil vrhunec dneva s slavnostno podelitevijo zlatih priznanj.

Prejemniki 5. generacije, t.i. Zlatniki, prihajajo iz sledečih organizacij – licenčnih izvajalcev programa MEPI: Gimnazija Škofja Loka, Gimnazija Kranj, Gimnazija in srednja šola Rudolfa Maistra Kamnik, Gimnazija Jesenice, Srednja tehniška šola Koper in Združenje slovenskih katoliških skavtinj in skavtov (ZSKSS).

Med prejemniki zlatih MEPI priznanj so bili tudi 4 bivši učenci naše šole: Tine Fajfar, Janez Kalan, Manca Rogelj in Katarina Langerholc.

Mentorji OŠ Orehek Kranj smo na vas močno ponosni in vam iskreno čestitamo za uspešen zaključek programa na najvišji stopnji!

Primož Umek

Dostopnost